ACE Hôtel Paris Sud Villabe
Ücretsiz kablosuz internet erişimi, bir otomat ve manzaralı bir terasın keyfini çıkarın. Güne ücret karşılığında 06:00-11:00 saatleri arasında sunulan kontinental kahvaltıyla başlayın. Otelde ayrıca lobide ücretsiz gazeteler, 24 saat açık resepsiyon ve çok dilli personel bulunmaktadır.
Tesis bünyesinde ücretsiz otopark mevcuttur. Dijital programlama özellikli düz ekran televizyonlar bulunan 76 klimalı odadan birinde rahatlayın. Banyolarda duş ve ücretsiz banyo malzemeleri mevcuttur.
Çalışma masası ve karartma perdeleri/panjurlar sağlanır ve günlük kat hizmeti sunulmaktadır. Villabe'nin iş bölgesinde yer alan ACE Hôtel Paris Sud Villabe, Marques Avenue Alışveriş Merkezi'ne 5 dakikalık, Gâtinais Français Doğa Parkı'na ise 7 dakikalık sürüş mesafesindedir. Ayrıca Évry Katedrali'ne (6, 4 km) ve Évry 2 Bölgesel Alışveriş Merkezi'ne (7 km) yakın bir konumdadır.









