Aston Hotel

Pino Torinese'de bulunan Aston Hotel'de modern konforun ve rahatlığın keyfini çıkarın. Torino'nun simgesi Mole Antonelliana ve Mısır Müzesi'ne arabayla yalnızca 15 dakika uzaklıktayız. 40 konuk odamızın tamamında konforlu uyku için özel yatak takımlı visco yataklar, mini bar, özel banyo ve ücretsiz Wi-Fi bulunmaktadır.
Güne ücretsiz açık büfe kahvaltımızla başlayın, restoranımızda bir öğle veya akşam yemeğinin tadını çıkarın ya da kafe/pastane bölümümüzde atıştırmalıkların keyfine varın. Ayrıca 24 saat oda servisi ve rahatlatıcı bir bar/lounge alanı sunuyoruz. İş amaçlı seyahat edenler, iş merkezimizden, hızlı giriş/çıkış işlemimizden ve toplantı odalarımızdan memnun kalacaklardır.
Konsiyerj hizmetleri, havaalanı servisi (ücretli) ve tren istasyonundan karşılama (ücretli) gibi ek olanaklar da mevcuttur.








