City Hotel Berlin East
Bu zarif otel, Berlin'in ünlü Alexanderplatz Meydanı'na 15 dakikalık tramvay mesafesinde ve doğrudan bir tramvay durağının karşısında yer almaktadır. Tatil amaçlı seyahat edenler için otelin yakınında Sportforum, Velodrome etkinlik mekanı ve Max-Schmeling-Halle gibi spor ve etkinlik mekanları bulunmaktadır. Berlin Tegel Havaalanı tesise 18 km mesafededir.
Otel, ister kısa bir gezi ister uzun süreli konaklama için mükemmel olan konuk odaları sunmaktadır. Odalarda rahat bir yatak, klima, uydu kanallı TV ve çalışma masası bulunmaktadır. Tipik bir Berlin Bistrosu denemek isteyen konuklar, otel restoranının keyfini çıkarabilirler.
Restoran, taze ve mevsimlik malzemelerle hazırlanmış, geniş bir balık, et ve vejetaryen menü yelpazesi sunan yüksek kaliteli bir mutfak sunmaktadır. İster turist ister iş seyahatinde olun, Berlin'de herkes için bir şeyler vardır.








