Cosimo de Medici
19. yüzyıldan kalma, güzelce restore edilmiş bir sarayın içinde yer alan bu modern otel, Santa Maria Novella istasyonuna sadece 300 metre mesafede ideal bir konumda yer almaktadır ve tarihi Floransa'yı yürüyerek kolayca keşfetmenizi sağlar. Florence-Peretola Havalimanı yaklaşık 7 km, Pisa-Galileo Galilei Havalimanı ise otelden yaklaşık 85 km uzaklıktadır.
Otel, geleneksel ve modern unsurları kusursuz bir şekilde birleştirerek benzersiz ve zarif bir atmosfer yaratmaktadır. Konuklar lobide güler yüzlü bir personel tarafından karşılanır. Şık bir şekilde döşenmiş her odada özel banyo, ayrı ayrı kontrol edilebilen klima ve ısıtma bulunmaktadır ve bazı odalarda özel balkon veya teras mevcuttur.
Gecelik 20 € karşılığında önceden rezervasyon yapılabilen iki adet park yeri mevcuttur. Resepsiyon her gün sabah 7:00'den akşam 21:00'e kadar açıktır ve konuklardan tahmini varış zamanlarını otele bildirmeleri rica olunur. Otel, trafiğe kapalı bölgenin dışındadır.









