Golden Lion Hotel
Golden Lion Hotel, aralarında kraliyet ailesinin de bulunduğu konuklarını 200 yıldan uzun süredir ağırlamaktadır. İskoç şair Robert Burns bir otel penceresi çerçevesine bir şiir yazmıştır; bunu anan bir plak otelin önünde yer almaktadır. Stirling şehir merkezinde yer alan otelde ücretsiz otopark, geleneksel bir bar ve İskoç sığırı ve kuzu eti servis eden bir restoran bulunmaktadır.
Aile tarafından işletilen Golden Lion, her birinde düz ekran uydu TV, çay ve kahve hazırlama olanakları ve ütü olanakları bulunan modern odalar sunmaktadır. Her banyoda saç kurutma makinesi, küvet ve duş bulunmaktadır. Otelin kapısının önünde dükkanlar, barlar ve kafeler bulunmaktadır ve muhteşem Stirling Kalesi sadece 0, 6 mil uzaklıktadır.
William Wallace Anıtı, Golden Lion'a arabayla 10 dakikadan kısa bir mesafededir. Cronies Bar'da hafif bar yemekleri ve çeşitli malt viskiler bulunmaktadır. Günlük olarak ikindi çayı servisi yapan bitişikteki Cronies Restaurant, ayrıca lezzetli bir kahvaltı ve yerel olarak yakalanan deniz ürünleri de dahil olmak üzere çeşitli, yaratıcı bir menü sunmaktadır.
Stirling'in ana otobüs ve tren istasyonları 5 dakikalık yürüme mesafesindedir.








