




Golden Tulip Villepinte Roissy Parc Expositions
Bu büyüleyici tasarım oteli, merkezi bir konumda olup, Charles de Gaulle Havalimanı'na arabayla sadece 5 dakika mesafededir. Parc Asterix ve Disneyland Paris'e arabayla sadece 30 dakikada kolayca ulaşılabilir. Paris'in merkezi ve Gare du Nord'a ulaşmak yaklaşık 20 dakika sürerken, Chatelet les Halles de otele yakın bir mesafede, RER ile yaklaşık 50 dakika uzaklıktadır.
2001 yılında inşa edilen bu otelde, toplam 78 odası bulunan 6 katlı bir bina bulunmaktadır. Sunulan olanaklar arasında 24 saat resepsiyon, kasa ve asansör bulunan bir fuaye yer almaktadır. Konukların hizmetine sunulan klimalı bir restoran olan Brasserie Parisienne de bulunmaktadır.
İş konuklarına konferans salonları, giriş alanında, barda ve restoranda ücretsiz genel İnternet terminali (WiFi) sunulmaktadır. Çamaşırhane ve otopark da mevcuttur. Modern odalarda özel banyo, saç kurutma makinesi, direkt hatlı telefon, uydu/kablo TV, radyo, İnternet erişimi, klima ve merkezi ısıtma standart olarak bulunmaktadır.
Konuklar kahvaltılarını zengin bir Amerikan kahvaltı büfesinden, öğle yemeklerini de zengin bir büfeden seçebilirler; öğle ve akşam yemekleri à la carte veya menüden de seçilebilir. Charles de Gaulle Havalimanı'ndan A1'e Paris yönünde yaklaşık 5 dakika veya RER tren hattı B3'ü kullanın. Le Bourget Havalimanı'ndan gelen misafirler A1'e Lille yönünde yaklaşık 10 dakika gitmelidir.
Orly Havalimanı'ndan RER-ORLYVAL trenine binin. Arabayla gelen konuklar, yaklaşık 15 dakika boyunca çevre yolunu (A1 çıkışı La Chapelle / A3 çıkışı Porte de Bagnolet) kullanmalıdır. A104'ten Zi Paris Nord II çıkışını kullanın ve daha sonra Gare SNCF RER yönünde sürün.
RER treni ile B3 hattını Parc des Expositions istasyonuna götürün ve otele 200 m daha yürüyün.




