




Grand Hotel Terme Di Augusto
Otel, mükemmel havası ve iklim koşullarıyla bilinen volkanik bir ada olan Ischia'daki Lacco Ameno'nun merkezinde yer almaktadır. Muhteşem bitki örtüsü nedeniyle yeşil ada olarak da adlandırılır. Konuklar, Lacco Ameno şehir merkezinde, yaklaşık 200 metre uzaklıkta restoran ve barlar bulabilirler.
Toplu taşıma ağına bağlantılar otelden yaklaşık 10 dakikalık yürüme mesafesinde yer alırken, San Monatano Plajı da yaklaşık 10 dakika uzaklıktadır. Museo Archeologico Villa Arbusto otele yaklaşık 100 metre, Aragonese Kalesi yaklaşık 500 metre, La Mortella Bahçeleri yaklaşık 2, 5 km ve Poseidon Termal Park yaklaşık 5 km uzaklıktadır. Bu mükemmel otelde toplam 122 oda ve 24 saat oda servisi, bar/pub, restoran, konferans olanakları ve bir iş merkezi dahil olmak üzere bir dizi olanak bulunmaktadır.
Klimalı bu tesisteki diğer olanaklar arasında bir lobi, 24 saat resepsiyon ve çıkış hizmeti, otel kasası, odalara asansör erişimi, bir gazete standı, kuaför salonu, oyun odası ve kafe bulunmaktadır. Kablosuz internet erişimi sağlanmaktadır ve çamaşırhane hizmeti, otopark ve garaj mevcuttur. Otelde ayrıca engelli konuklar için de olanaklar bulunmaktadır.
İkiz/çift kişilik konforlu odaların tümü, küvet, duş ve tuvalet içeren en-suite banyo, klima ve ısıtma, kasa, minibar, direkt hatlı telefon, uydu TV, saç kurutma makinesi ve teras ile donatılmıştır. Odada bulunan diğer olanaklar arasında çift kişilik yataklar, buzdolabı, mikrodalga fırın, çay ve kahve yapma olanakları ve ütü seti bulunmaktadır.




