Hosteria Real Zamora
Hostería Real de Zamora, şehrin tarihi merkezinde, Roma taş köprüsünün yanında yer almaktadır. 16. yüzyıldan kalma bir Rönesans binası olan ve Mikve veya Yahudi Hamamı'nın korunduğu önemli bir Yahudi evinin üzerine inşa edilen Engizisyon Sarayı'nda yer alan bir oteldir.
Villaflor'un ilk Kontu ve Hindistan Konseyi Bakanı, Ticaret Evi Başkanı ve Toledo, Segovia ve Madrid Konsey Üyesi Don Francisco de Villacís y Ponce de León tarafından yaptırılmıştır. Binada bir avlusu, Gotik heykelleri, Barok ve Rönesans resimleri bulunmaktadır. Ayrıca Zamora'nın ortaçağ surlarının yanında yer alan bir bahçeye sahiptir.
Hostería Real de Zamora'da bir avlu, bahçe terası, bar-kafeterya, okuma odası ve 24 saat resepsiyon bulunmaktadır. Odalarda klima, ısıtma, düz ekran TV ve küvetli özel banyo bulunmaktadır.





