Hotel Capital
Capital Hotel'e hoş geldin, Belgrad'ın kalbinde, şehir merkezinde yer alan, yenilikçi tasarıma sahip yeni bir dört yıldızlı tesis. Eğer şehirli ve şık iç tasarımları, sofistike bir görünümü beğeniyorsan ve konaklamandan şehir merkezinde en iyi şekilde faydalanmak istiyorsan, otelimiz tam sana göre. Capital Hotel, Belgrad'ın en sevilen alışveriş ve yaya bölgesi olan Knez Mihajlova caddesinin hemen yanında yer alır.
Şehrimizin zengin tarihinin her köşesinde anlatıldığı, Belgrad'ın en eski caddelerinden biri olan Kralja Petra caddesine sadece bir adım uzaklıktadır. Kalemegdan parkı ve kalesi, ayrıca seçkin Rajićeva alışveriş merkezi de yakındadır. Otel, havaalanına 15 dakikalık sürüş mesafesinde olup, aynı zamanda şehrimizin yeni iş merkezi olan Novi Beograd'a da çok yakındır.
Otelimiz, günlük yoğun şehir hayatında ve etkinliklerinde sakin bir noktadır. Capital Hotel, en iyi restoranlar, mağazalar ve kulüplerle çevrilidir. Şehirli ve zarif iç mekanlardaki lüks konaklamaya ek olarak, içeride herkes için bir şeyler var, bu yüzden misafirlerimiz iş ve eğlence arasında seçim yapmak zorunda kalmayacaklar.
Hotel Capital, yaya bölgesinde yer aldığından, otel girişine araçla ulaşmak mümkün değildir. Bu nedenle, otelin özel bir otoparkı yoktur, ancak yakınlarda Obilićev venac adında bir halka açık garaj bulunmaktadır. Otopark ücreti saat sayısına göre hesaplanır ve doğrudan garajdaki vezneye saat başına 150 RSD, yani 1, 30 Euro karşılığında ödenir.
Ayrıca, yaklaşık 17 Euro olan 2000 RSD'ye mal olan günlük bir bilet seçeneği de bulunmaktadır. Hizmetimizin mükemmel olduğunu ve 48 odamızdan birinde senin için bir yer bulacağınıza eminiz. Belgrad'daki konaklamanı unutulmaz kılmak için buradayız!








