Hotel Les 3 Lieux
Les Ponts-de-Cé'de, Loire Nehri kıyısında yer alan Les 3 Lieux, 19. yüzyıldan kalma, atölyeleri olan eski bir binada yer almaktadır ve şu anda 28 oda, 2 restoran, bir sağlıklı yaşam merkezi, bir teras ve bir bahçeye sahiptir. Terra Botanica parkı arabayla 20 dakika, Puy du Fou tema parkı ise tesise arabayla bir saat mesafededir.
Tüm odalarda çalışma masası, iPod yuvası ve minibar bulunmaktadır. Özel banyoda duş vardır. Bazı odalar Loire Nehri manzaralıdır.
Les 3 Lieux'de her sabah kahvaltı servis edilmektedir. Ayrıca otelin gurme restoranında yemek yiyebilir veya bistro tarzı restoranda öğle yemeği yiyebilirsiniz. Yoğun bir günün sonunda, misafirler otelin barında bir içki eşliğinde rahatlayabilir veya önceden rezervasyon yaptırarak ve ek ücret karşılığında otelin sağlıklı yaşam merkezini ziyaret edebilirler.
Hamam, duyusal duş ve hidromasajlı duş kabini ile donatılmıştır. Ek özellikler arasında bisiklet barınağı ve bagaj muhafazası bulunmaktadır. Ortak alanlarda ücretsiz Wi-Fi erişimi mevcuttur, otelde özel otopark (ücretlidir) vardır ve yakında ücretsiz bir halka açık otopark mevcuttur.
Angers şehir merkezi ve tren istasyonu arabayla 15 dakika uzaklıktadır.









