




Hotel Regina delle Dolomiti
Val di Fiemme'de yer alan Regina, Cavalese ve Marmolada arasındaki yolda bulunan Alp tarzı bir oteldir. Bu otel, ücretsiz otopark ve kapalı havuz içeren bir sağlıklı yaşam merkezi sunmaktadır. Yaz aylarında ücretsiz bisiklet kiralama hizmeti de mevcuttur.
Park Hotel Regina'daki her odada özel banyo ve yemyeşil vadileri, yoğun çam ormanlarını ve görkemli beyaz zirveleri sergileyen İtalyan Alpleri'nin panoramik manzarası bulunmaktadır. Odalar sade ahşap mobilyalarla döşenmiştir ve halı veya parke zeminlere sahiptir. Açık büfe kahvaltıda şarküteri ürünleri, peynirler ve taze pişmiş ekmekler bulunmaktadır.
Konuklar sağlıklı yaşam merkezinin saunasında ve Türk hamamında rahatlayabilir (yüzme bonesi takılması gerekmektedir). Masaj rezervasyonu yaptırılabilir ve bir fitness odası da mevcuttur. Kış aylarında, ücretsiz bir kayak otobüsü otelden sadece 50 metre uzaklıkta durarak 4 kilometre uzaklıktaki Predazzo pistlerine kolay erişim sağlar.
Tesis bünyesinde kayak odası ve ekipman kiralama hizmeti mevcuttur. Bolzano'ya arabayla yaklaşık bir saatlik mesafededir. Evcil hayvanlar ek ücret karşılığında kabul edilir, ancak ortak alanlara girmelerine izin verilmez.




