Bures-sur-Yvette'te bulunan Le Château de la Vierge, Golf de Gif-Chevry ve Paris-Sud Üniversitesi'ne arabayla 5 dakikalık mesafededir. Bu oda-kahvaltı tesisi, Versay Sarayı'na ve Paris Expo Porte de Versailles'a 29, 5 km uzaklıktadır. Teras ve bahçenin manzarasının keyfini çıkarın; ücretsiz kablosuz İnternet erişimi gibi olanaklardan yararlanın.
Ücretsiz otopark mevcuttur. Her gün 07:00 ile 10:00 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır. Ayrı ayrı dekore edilmiş 4 odadan birinde kendinizi evinizde hissedin.
Bağlantıda kalmanızı sağlayacak ücretsiz kablosuz İnternet erişimi mevcuttur. Küvetli veya duşlu özel banyolarda ücretsiz banyo malzemeleri ve saç kurutma makinesi bulunur. Çalışma masası ve karartma perdeleri gibi olanaklar mevcuttur.
Ayrıca günlük temizlik hizmeti verilmektedir.