Logis Hôtel Aliénor
Langon'da yer alan Logis Hôtel Aliénor, banliyöde, Chateau de Fargues ve Chateau Filhot'a 10 dakikalık sürüş mesafesindedir. Bu golf oteli, Roquetaillade Kalesi'ne 7, 4 km ve Chateau Venus'e 7, 9 km mesafededir. Teras ve bahçeden manzarayı izleyin ve ücretsiz kablosuz İnternet erişimi gibi olanaklardan yararlanın.
Öne çıkan özellikler arasında lobide ücretsiz gazeteler ve ortak alanda kahve/çay bulunmaktadır. Langon'da bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otelde, konferans alanı ve toplantı odasından oluşan 60 metrekarelik bir alan bulunmaktadır. Tesis bünyesinde ücretsiz otopark mevcuttur.
Gününüzü bar/dinlenme salonunda bir içkiyle tamamlayın. Hafta içi 07:00-09:00 ve hafta sonları 08:00-10:00 saatleri arasında ücret karşılığında açık büfe kahvaltı servis edilmektedir. Düz ekran televizyon bulunan 20 klimalı odanın birinde evinizde gibi hissedin.
Ücretsiz kablosuz İnternet erişimi sayesinde bağlantıda kalabilir ve dijital programlarla eğlenebilirsiniz. Duşlu özel banyolarda ücretsiz banyo malzemeleri ve saç kurutma makinesi bulunmaktadır. Kolaylıklar arasında hafta içi ücretsiz gazeteler ve karartma perdeleri/panjurlar ve günlük temizlik hizmeti bulunmaktadır.









