




Mandola Rosa, A Resort to Live
Otel, Peloponnese'in batı kıyısında, Ilia bölgesinde yer alan Kyllini'de, Araxos havalimanına sadece 45 dakika ve Patras deniz limanına 100 km uzaklıkta yer almaktadır. Antik Olympia yaklaşık 66 km, Rio/Antirio köprüsü ise yaklaşık 90 km uzaklıktadır. Zante adası yaklaşık 28 km, Arkoudi köyü ise sadece 3 km uzaklıktadır.
Kastro'nun ortaçağ kalesi Chemoutsi ise yaklaşık 6 km uzaklıktadır. Kulüp tesisi adını, Antik Olympia'yı karakterize eden, çiçek açan en güzel badem ağaçlarının görüntüsünden almaktadır. Güney Avrupa'nın göz alıcı 1920'ler atmosferine saygı duruşunda bulunan eski dünya tarzı bir binadır.
Konaklama, 26 adet tek yatak odalı süit ve 17 adet görkemli 2 yatak odalı villadan oluşmaktadır. Gizli servis, yüksek güvenlik ve à la carte olanaklarla bu özel süitler en yüksek Avrupa standartlarını karşılamaktadır. Her birinin kendine ait resepsiyonu ve hizmetleri vardır.
Tarzı elit ve özeldir. 24 saat resepsiyonu, otel kasası, asansör erişimi, konferans olanakları ve kuaför salonunun yanı sıra bar ve yemek olanakları bulunan bir lobisi vardır. Oda servisi ücret karşılığında sunulmaktadır.
Arabayla gelen konuklar için otopark imkanı da mevcuttur. Özel Bir Su Temalı Park Macerası: Eğlence ve fantezinin hüküm sürdüğü ve binlerce Yunan mitinin anlatıldığı Yeni Olympia Aqua Park. Her yaştan, genç ve cesur yürekliler için gerçek olan mega bir tema parkı rüyası.
Olympia Aqua Park'ın maskotları Herkül ve Olympia, sizi Yunan tanrıları ve kahramanları dünyasına tanıtıyor. Hoşgeldiniz. Kendi Yunan mitiniz yazılmayı bekliyor.
YENİ Olympia Aqua Park'a ücretsiz giriş!




