




Park Hotel Paradiso
Otel, ünlü Roma Villası'na sadece birkaç kilometre mesafede, Montagna di Marzo'nun ünlü arkeolojik alanına giden antik Rabottano yolu üzerinde yer almaktadır. Catania-Vincenzo Bellini Havaalanı yaklaşık 98 km uzaklıktadır. Bu modern şehir oteli toplam 91 oda ve 3 süit sunmaktadır ve doğal bitki örtüsü ormanıyla çevrilidir.
Konuklar lobide karşılanır ve klimalı bu tesisteki olanaklar arasında otel kasası, asansör ve konferans olanakları bulunmaktadır. Ücret karşılığında çamaşırhane hizmeti mevcuttur ve arabayla gelenler araçlarını otel otoparkına bırakabilirler. Konforlu odaların tamamı, banyo ve saç kurutma makinesi ile en-süittir.
Olanaklar arasında telefon, 17 inç televizyon, internet erişimi, minibar ve kasa bulunmaktadır. Bireysel olarak ayarlanabilen klima standart olarak mevcuttur. Otelin büyük bir açık yüzme havuzu bulunmaktadır.
Ek ücret karşılığında sauna, masaj ve spa uygulamaları mevcuttur. Akşamları konuklar piyano barda rahatlayabilirler. Yaz aylarında havuz başında açık havada yemek imkanı sunan restoranda Sicilya şarapları ve mutfağı servis edilmektedir.
Catania-Vincenzo Bellini Havaalanı'ndan otele A 19 otoyolundan ulaşılabilir. Konuklar, Valguarnera yönünde Dittaino çıkışını kullanmalı ve Piazza Armerina'ya devam etmeli, ardından Kuzey Piazza Armerina çıkışını almalı ve yaklaşık 2 km boyunca tabelaları takip etmelidir.




