The Corner Park Hotel
Otel, misafirlerine Konyaaltı Plajı'nın karşısında, şehir merkezinin yaklaşık 4 km batısında iyi bir konum sunmaktadır. Plaj yolun hemen karşısında yer almaktadır ve toplu taşıma otelin önünden geçmektedir. Otelin 1 km mesafesinde yerel olanaklar mevcuttur.
Otelden kısa bir yürüyüş mesafesinde misafirler restoran ve barların yanı sıra Miniature Culture Park'ı da bulabilirler. Ana otogar yaklaşık 6, 5 km uzaklıktadır. Otelden misafirler, Arkeoloji Müzesi'ne yaklaşık 10 dakikada veya Antalya'nın Eski Şehri, Kaleiçi ve limana toplu taşıma ile yaklaşık 15 dakikada ulaşabilirler.
Antalya Havalimanı otele yaklaşık 21 km mesafededir. Otel, 2010/2011 kışında yenilenmiştir. Bu klimalı plaj oteli toplam 74 odadan oluşmaktadır.
Misafirler, 24 saat resepsiyon ve 24 saat check-out hizmetinin yanı sıra döviz bozdurma imkanları, vestiyer ve üst katlara asansör erişimi sunan lobide karşılanır. Misafirlere sunulan olanaklar arasında bir oyun odası bulunmaktadır. Misafirler kafede ve barda bir içeceğin tadını çıkarabilir ve Akdeniz'in güzel manzarasına sahip bir teras bulunan restoranda yemek yiyebilirler.
İş seyahatinde olanlar için konferans olanakları mevcuttur. Misafirler ücretsiz kablosuz internet erişiminin rahatlığının tadını çıkarabilirler. Ayrıca oda, gazete ve çamaşırhane hizmetlerinden de yararlanabilirler (her biri ek ücret karşılığında).
Arabayla gelenler araçlarını otel otoparkına ücretsiz olarak bırakabilirler.









