The Garrison
The Garrison misafirlere Fort William bölgesinde, Loch Linnhe ve Lochaber Geopark yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Ben Nevis ile 7,6 mi (12,2 km) ve Komanto Anıtı ile 11 mi (17,7 km) mesafede. Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği mevcuttur.
Misafirler için hızlı giriş, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır. Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor.
Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli paket kahvaltı servisi yapılmaktadır. Misafirler için düz ekran televizyon olan 41 oda mevcuttur.
Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır.








